ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Господи помилуј - Св. Спас, Евла
0
0 favorites
1,442 views
0 likes
0 comments
Од Литургијата после осветувањето на пештерната црква на Вознесението Господово, Евла
13.05.2017