ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

За последните седум дена на Исус пред крсната жртва и воскресението
0
0 favorites
1,670 views
0 likes
0 comments
„Без ракавици“ со Дарко Јаневски на Алфа ТВ, 02.04.2018;
гостин: презвитер ИвицаТодоров/ МПЦ-ОА
тема: „За последните седум дена на Исус пред крсната жртва и воскресението“