ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

БЕЛИ ХРАМ ИЗНАД РЕКЕ - пева монахиња Теодора (манастир Ваведење)
0
Category:
Posted by Сард  .  August 8, 2018
0 favorites
1,264 views
0 likes
0 comments
песма јеромонаха Романа Матјушина, скит Ветрово, Русија
музика Андреј Покровски, Брјанска област, с.Дјатково, Русија
видео: Викторија Сергејевна, Москва, Русија