ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

„Абре Македонче“ хор „Валаам“
0
0 favorites
1,948 views
0 likes
0 comments
Валаамскиот манастирски празничен хор, на 24.10.2014 година одржа прекрасен концерт во Битола. На крај, за изненадување на сите, ја испеаја песната „Абре Македонче“