ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Тропар на свети Нектариј Битолски, Литија
0
0 favorites
1,427 views
0 likes
0 comments
Од Литијата, после Божествената Литургија.
Свети Нектариј Битолски,
18.12.2015
Битола
Видео: Елена Чороловска