ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Учествувањето во светата Литургија
0
Category:
Posted by Сард  .  July 23, 2016
0 favorites
1,874 views
0 likes
0 comments
Десет причини да се оди на светата Литургија. Според текст од Амвросиј, митрополит Хелсински.
Пеењето е на Милош Дрпа.