ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

ЛИТИЈА СТРУГА 2015
0
Category:
Posted by Сард  .  July 23, 2016
0 favorites
1,326 views
0 likes
0 comments
Преславен великомачениче Георгие, ти кој се овенча со победа над непријателите Христови, дај ни сега сили непријателите на верата да ги победиме, нашата татковина верно да ја чуваме, споменот твој секогаш со радост да го празнуваме, со љубов и ревност во верата да напредуваме, и како што сега со веселие нè нахрани, така и во Царството небесно, во вечноста да се насладуваме, гледајќи ја неискажливата убавина и славата незалезна на преслаткиот наш Господ, преку Кого и ти се прослави. Амин!.