ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Сведоци векова: Зрзе
0
Category:
Posted by Сард  .  July 24, 2016
0 favorites
1,529 views
0 likes
0 comments
Документарна емисија за манастирот Св. Преображение - с. Зрзе снимена во 1985 година. Можност да се види манастирот пред неговата обнова започната во 1998 година.