ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Поздрави и благодарствено слово на 70 годишниот роденден на Митрополитот г. Петар
0
Category:
Posted by Сард  .  July 19, 2016
0 favorites
1,506 views
0 likes
0 comments
Чествување на 70-годишниот јубилеј, роденденот на Митрополитот Преспанско-пелагониски г. Петар.
29.05.2016 г.
Соборен храм Свети Димитриј, Битола