ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

За послушанието - разумно и слепо. Алексеј Илич Осипов
0
Category:
Posted by Сард  .  July 19, 2016
0 favorites
1,986 views
0 likes
0 comments
Алексеј Илич Осипов (31.03.1938 г) советски и руски богослов, педагог, публицист, доктор по богословие honoris causa, професор на Московската Духовна Академија.
(со македонски превод)