ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

1.1.Исус Христос - Вистински Бог и Вистински Човек
0
Category:
Posted by Сард  .  July 24, 2016
0 favorites
1,576 views
0 likes
0 comments
Православна Ризница. Емисија на Брегалничката Епархија на Македонската Православна Црква. Продукција: Tv Star, Штип.