ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Јован Шангајски. Старци
0
Category:
Posted by Сард  .  July 19, 2016
0 favorites
1,607 views
0 likes
0 comments
Монах од Руската емиграција на Балканот, епископ Шангајски и Сан-Франциски, нов основател на црквите во Франција и Холандија.
Голем светилник на XX век.

Нов филм на Студиото „НЕОФИТ“.