ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Виктор Франкл - Потрага по смисла, 1972 г.
0
Category:
Posted by Сард  .  July 19, 2016
0 favorites
1,846 views
1 like
0 comments
„Потрага по смисла“ - Познатиот говор на Виктор Франкл, 1972 г, со македонски превод

За главниот фундамент во психотерапијата, остварувањето на вистинските потенцијали на човекот. Час по летање.

Comments

0 comments