ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Свјат, Свјат, Свјат - Протопсалт Георгиј Секулоски
0
Category:
Channel: ByzChant
Posted by Сард  .  July 25, 2016
0 favorites
1,694 views
0 likes
0 comments
Beautiful hymn from the Divine Liturgy.