ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Протопсалт Георгиј Секулоски - Волсви Персидсти
0
Category:
Channel: ByzChant
Posted by Сард  .  July 25, 2016
0 favorites
1,986 views
0 likes
0 comments
Црковна химна од новото CD на Георгиј Секулоски. Доколку ви се допаѓа достапно е низ црквите во Скопје и Прилеп.