ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Епохата на Вселeнските Собори
0
0 favorites
1,350 views
0 likes
0 comments
Документарен филм. Со титлови и синхронизација на македонски.
Режисер: Марија Гусева
Автор, сценарист и вoдител: митрополит Волоколамски Иларион, председател на Одделот за надворешни црковни односи на Московската Патријаршија
Линк кон филмот на руски http://hilarion.ru/2012/05/14/4541