ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Исус Христос и неговата Црква
0
0 favorites
1,630 views
0 likes
0 comments
Со титлови и синхронизација на македонски.
Тема: историјата на Христијанството од основањето на Црквата до денешно време. Филмот е сниман во Ерусалим и во Атина.
Режисер: Марија Гусева
Автор, сценарист и вoдител: митрополит Волоколамски Иларион, председател на Одделот за надворешни црковни односи на Московската Патријаршија
Линк кон филмот на руски http://hilarion.ru/2012/05/14/4541