ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Правослана ризница - Чуда Божји и лажни исцелители (гостин архимандрит Дамаскин Лесновски)
0
Category:
Channel: Bogopodobie
Posted by Сард  .  August 18, 2016
0 favorites
1,315 views
0 likes
0 comments
Посетете не на: http://bogopodobie.weebly.com/
Во рамките на мисионерско-просветителната дејност при Брегалничката епархија, со благослов и посредништво на Митрополитот Брегалнички господин Иларион почна да се емитува емисијата „Православна ризница" која е од морално-поучен карактер, но овој пат со нов концепт. Емисијата ја подготвуваат Тања Велкова и Даниел Манасиев.
Емисијата ќе се емитува на телевизијата „Канал 8" секој понеделник со почеток во 20.30 часот, додека репризно можете да ја проследите во вторник во 18.40 и сабота во 13.40 часот.
Правото за премиерното прикажување на емисијата останува на Канал 8 ТВ.