ВИДЕОТЕКА

Categories

1 video
  • 03:55
    Архиеп. Нифон: Епископите во земјата се канонски.
    Posted by Сард  .  January 14, 2018
    Архиепископ Филипополски Нифон, претставник на Патријархот на Велика Антиохија и на целиот Исток при Патриархот Московски на цела Русија. *** Проблемот на МПЦ е само канонски http://www.dnevnik.c...
    1761 views 0 likes 0 comments 0 favorites