ВИДЕОТЕКА

Categories

6 videos
 • 02:08
  Несекојдневна крштевка во Тетово
  Posted by Сард  .  November 9, 2016
  Новинар : Елизабета Т. Јовановска Снимател : Зоран Мисајловски Монтажа : Анатоли Глигорчук Телевизија Ултра, ноември 2016
  1503 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 03:50
  Рају мој, рају
  Posted by Сард  .  July 22, 2016
  Very beautiful song that describes the cry of Adam, sitting in front of the Heaven...
  1892 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 02:08
  Khmu Christian in Laos_0001.wmv
  Posted by Сард  .  July 21, 2016
  This is a song about Holly Virgin Marry, Mother of God who is praying for us. Thongkhamkim@yahoo.com Antoniy+
  1494 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 25:57
  Павел Флоренски. Рускиот Леонардо
  Posted by Сард  .  July 20, 2016
  Име на филмот: Павел Флоренский. Русский Леонардо Година: 2007. Жанр: Документарен. Траење: 26 мин. Режисер: Олег Бараев. Со вградени македонски титлови. Павел Флоренски го завршил факултетот по ф...
  1887 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 01:36
  Извадок од видео стрим во живо (30.06)
  Posted by Сард  .  July 20, 2016
  Свештеник Антониј Петрушевски.
  1513 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 02:31
  Игумен Методиј, изложба «Валаам историја на Преображението»
  Posted by Сард  .  July 19, 2016
  Отец Методиј, игумен во Спасо-Преображенскиот Валаамски Манастир на островот Валаам е од Македонија, и станал лауреат на годината 2012 во Република Карелија! За зацврстување на меѓунационалниот и меѓу...
  1685 views 0 likes 0 comments 0 favorites